Welkom op de website van de protestantse gemeente Oude Pekela. Kijkt u rustig rond, op deze site is veel informatie te vinden over wie we zijn en wat ons beweegt.  Via het menu boven in deze pagina vindt u de algemene informatie over onze kerk.  Hieronder wordt het meest recente nieuws weegegeven.

We hopen dat de site biedt wat u ervan verwacht en dat u hier regelmatig nog eens terugkomt.

Wilt u altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen van de Protestantse Gemeente Oude Pekela, wordt dan lid van onze facebookpagina!

 

Een paar jaar geleden heeft de diaconie van onze gemeente Stichting Madre Rosetta financieel ondersteund door het houden van diverse acties. Pater Teun Bakels heeft zich voor deze stichting ook heel erg ingezet. Aangezien dit een geslaagd project is geweest en financiële hulp nog steeds welkom is, 

Lees meer...

Zaterdag 24 december is er om 19.30 uur een Kerstzangdienst in de Wedderwegkerk te Oude Pekela. De dienst zal worden opgeluisterd door het Chr.gem. koor ‘SursumCorda’ en het ‘Chr. Mannenensemble Pekela’onder leiding van KinyEiten.

Lees meer...

10 december in “HET ANKER” bij de Wedderwegkerk van 10.00 tot 15.00 uur
We hebben o.a. kerststukjes, grafstukken, kransen, stalletjes en natuurlijk allerlei lekkers zoals kniepertjes, cake, gelei en jam.
Kom kijken de koffie is klaar.                                                             

Lees meer...

Adressen

Wedderwegkerk

Hendrik Westerstraat 114

9665 AR  Oude Pekela

Info tel. 0597-614896

 


Postadres :

Protestantse gemeente

Veemstede  6

9665 ED Oude Pekela

Telefoon: 0597-618246

e-mail: prot.gem.oudepekela@tele2.nl


Koster:

Ina Eerens

FeikoClockstraat 161

9665 BJ Oude Pekela

Telefoon:0597-614896