Welkom op de website van de protestantse gemeente Oude Pekela. Kijkt u rustig rond, op deze site is veel informatie te vinden over wie we zijn en wat ons beweegt.  Via het menu boven in deze pagina vindt u de algemene informatie over onze kerk.  Hieronder wordt het meest recente nieuws weegegeven.

We hopen dat de site biedt wat u ervan verwacht en dat u hier regelmatig nog eens terugkomt.

Wilt u altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen van de Protestantse Gemeente Oude Pekela, wordt dan lid van onze facebookpagina!

 

Aanstaande zaterdag 15 december wordt er in gebouw naast de Wedderwegkerk Oude Pekela een kerstmarkt gehouden. Er worden allerlei kerstspullen aangeboden zoals kerststukjes, grafstukken, kerstkransen, en eigen gemaakt lekkers zoals kniepertjes, cake, koek,kerststollen, gelei en jam. Alles is gemaakt door een enthousiaste groep creatieve mensen.

Lees meer...

Maandag 24 december is er een Kerstavond zangdienst in de Wedderwegkerk . Aan de dienst werken mee het Chr. gem. koor ‘Sursum Corda’ en het ‘Chr. Mannenensemble Pekela’ onder leiding van Kiny Eiten. De muzikale begeleiding wordt verzorgt door Berend de Jonge op het orgel en Sebastiaan Munneke op trompet. 

 

Lees meer...

 

NIEUW DIACONAAL PROJECT

De diaconie van de Protestantse Gemeente Oude Pekela heeft een nieuw diaconaal project opgestart, Mercy Ships. Mercy Ships is een wereldwijd hulpverlenings- en ontwikkelingsorganisatie.

 

Lees meer...

Adressen

Wedderwegkerk

Hendrik Westerstraat 114

9665 AR  Oude Pekela

Info tel. 0597-614896

 


Postadres :

Protestantse gemeente

Veemstede  6

9665 ED Oude Pekela

Telefoon: 0597-618246

e-mail: protestantsegemeenteoudepekela@gmail.com


Koster:

Ina Eerens

FeikoClockstraat 161

9665 BJ Oude Pekela

Telefoon:0597-614896