Welkom op de website van de protestantse gemeente Oude Pekela. Kijkt u rustig rond, op deze site is veel informatie te vinden over wie we zijn en wat ons beweegt.  Via het menu boven in deze pagina vindt u de algemene informatie over onze kerk.  Hieronder wordt het meest recente nieuws weegegeven.

We hopen dat de site biedt wat u ervan verwacht en dat u hier regelmatig nog eens terugkomt.

Wilt u altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen van de Protestantse Gemeente Oude Pekela, wordt dan lid van onze facebookpagina!

 

Diverse kerken in Oost Groningen doen ook dit jaar weer mee aan kerkenpad. De kerken zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur vrij toegankelijk en u mag meestal overal kijken in en om de kerk en u kunt van de aanwezige vrijwilligers informatie over de kerk de geschiedenis en bouwstijl krijgen. Een mooie gelegenheid om een eens elders in onze regio een kerk te bekijken. De deelnemende kerken en alle informatie kunt u vinden op www.kerkenpadoostgroningen.nl

Lees meer...

 


Het verzamelen van oud papier bij de Wedderwegkerk gaat ook in het nieuwe jaar gewoon door. Het papier kan gebracht worden en in de grote container worden gelegd die voor de kerk staat.

 De container staat er elke laatste vrijdagmiddag en zaterdagmorgen van de maand van 15.00 uur vrijdagmiddag tot 12.00 uur op zaterdagmorgen.

Lees meer...

 

NIEUW DIACONAAL PROJECT

De diaconie van de Protestantse Gemeente Oude Pekela heeft een nieuw diaconaal project opgestart, Mercy Ships. Mercy Ships is een wereldwijd hulpverlenings- en ontwikkelingsorganisatie.

 

Lees meer...

Adressen

Wedderwegkerk

Hendrik Westerstraat 114

9665 AR  Oude Pekela

Info tel. 0597-614896

 


Postadres :

Protestantse gemeente

Veemstede  6

9665 ED Oude Pekela

Telefoon: 0597-618246

e-mail: protestantsegemeenteoudepekela@gmail.com


Koster:

Ina Eerens

FeikoClockstraat 161

9665 BJ Oude Pekela

Telefoon:0597-614896