kerk

Na een drietal online diensten in november, die alleen via de kerkomroep konden worden gevolgd, staan vanaf 29 november de deuren van de Wedderwegkerk weer open voor kerkgangers, zij het, hoe jammer ook, voor een beperkt aantal.
Naast degenen die meewerken aan de kerkdienst mogen er nog 25 andere personen aanwezig zijn.
Daarom moet men zich van tevoren aanmelden.

of anders telefonisch: 0597- 613737.
Wanneer u belt om u aan te melden dan graag ̕ s avonds op maandag, donderdag en vrijdag
tussen 19.00 en 20.00 uur
U kunt zich opgeven tot uiterlijk 20.00 uur vrijdagsavonds.
Geven zich meer dan 25 personen op, dan krijgen diegenen die niet kunnen komen bericht en worden op een lijst gezet.
Zij zijn dan als eersten aan de beurt bij een volgende dienst.
Het is de bedoeling dat u zich voor elke dienst apart opgeeft en schroom a.u.b. niet om dat te doen.
Mocht u na opgave toch niet kunnen komen dan hebben we daar alle begrip voor.
Krijgt u klachten dan blijft u vanzelfsprekend thuis.

Voor alle kerkdiensten vanuit de Wedderwegkerk geldt dat ze op het tijdstip zelf of later te volgen zijn op www.kerkomroep.nl
Als het enigszins mogelijk is wordt de liturgie van te voren op deze website geplaatst.

Banknummers