Iedereen tussen de 4 en 12 jaar ( groep 1 - 8) is welkom bij de kinderkerk. Bij de kinderkerk is het gezellig met een mooi Bijbel verhaal, vrolijke liedjes en leuke knutselwerkjes.kinderkerk412

De kinderkerk is voor kinderen. We willen via de kinderkerk kinderen bekend maken met de boodschap van de Bijbel. Ook bieden we de kinderen de mogelijkheid te ontdekken dat het in de kerk leuk is. Dat het een fijne plek is om naar toe te gaan.

De kinderkerk is 1x in de 2 weken tijdens de dienst. De kinderen gaan eerst bij hun ouders zitten in de kerk. Na de opening van het woord in de kerk gaan we naar onze eigen ruimte in het Anker. Na het aansteken van het licht (een kaarsje) dat we meenemen, gaan we naar onze eigen ruimte. Er wordt een Bijbelverhaal verteld waar we over napraten en een verwerking van gaan maken, een tekening of knutselwerkje. We komen weer terug in de kerk tijdens de collecte, waar de kinderen hun ouders weer kunnen opzoeken. Ook nemen we ons licht weer mee naar de kerk. In de kerk krijgen we samen jong en oud, de Zegen van God mee de nieuwe week in.

Wat doen we nog meer?
2x per jaar een gezellig samenzijn met Kerst en Pasen. Dan horen we een Bijbelverhaal, drinken en eten iets lekkers. We doen spelletjes of knutselen. Met Pasen gaan we altijd paaseieren zoeken, heel leuk! Ook krijgen de kinderen met Kerst een boek, een mooi cadeau dat je bent geweest!

Nieuwsgierig geworden? Meer informatie? Schiet ons gerust aan of bel ons, we geven graag meer informatie.
Namens de kinderkerkleiding Johanna Boender-Spittje. Telefoon 06-24461808.